Vægur Gunpowder

599,00 kr.1.299,00 kr.

Gunpowder væguret fra Tidsløs er udarbejdet i en flot nistret sort gennemfarvet MDF træ. Overfladen er fin og mat, og den hvid-nistrede struktur giver en god kontrast til de sorte rene linjer. Kombiner den mørke urskive med enten guld, kobber, sølv eller sorte visere, for at matche din indretning.

Viserfarve : Guld
Størrelse : 28 cm
Clear selection
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Byd det industrielle design velkommen

MDF er et træprodukt som er fremstillet af løv- eller nåletræ, der findeles til træfibre og opblandes med lim og voks, for derefter at blive sammenpresset ved høj varme. Fremstillingsmåden giver MDF’en en ultra fin overflade, hvilket også er grunden til at det er et populært produkt i bygge- og møbelindustrien.
Her er et vægur som byder på rene linjer og et minimalistisk udtryk. Det er ikke meningen af Gunpowder skal løbe med alt opmærksomheden, men i stedet samarbejde med den eksisterende vægdekoration om at give et stilrent udtryk. Materialet der er brugt til designet af uret er sort gennem farvet MDF træ. Det har en ren matsort overflade, en overflade som bliver brudt af en hvid-nistret struktur. I samspil med enten guld (vores favorit), kobber, sølv eller sorte visere, kan du kompromisløst integrere væguret i din indretnings røde tråd.
Gunpowder er et vægur i træ fra Tidsløs udarbejdet i sort gennem farvet MDF. Materialet er let, men meget holdbart. Overfladen er matsort, hvid-nistret og mat, og strukturen spiller en stor rolle. Urskiven er henholdsvis 28 cm. eller 38 cm. i diameter, 6 mm. i tykkelse og viserne har en længde på henholdsvis 10/8 cm. eller 13,5/10,7 cm. Urværket er af højeste kvalitet og fuldstændig lydløst. Du slipper derfor for “tik-tak” lyde.

Du kan også tjekke vores Light Oak vægur i lys egetræ her eller vores Dark Oak vægur i mørk egetræ her.

Et tysk kvalitetsurværk

Motoren bag uret kaldes urværket. Det er dette, som driver viserne, samt sørger for at vise klokkeslettet inden for millisekunders nøjagtighed. Denne vitale del af uret er derfor ikke kompromitteret i et Tidsløs vægur. Her benyttes der et quartz urværk af højeste kvalitet, fra tyske Junghans, som med mere end 150 års erfaring inden for fremstilling af urværker, har indtaget en ledende markedsposition. Du kan læse mere om Junghans urværket her.

Dit ur fra Tidsløs

Vi er meget stolte over vores ure; både dets udseende samt kvalitet. Denne følelse håber vi også, at du får, når du køber dit nye vægur fra Tidsløs. Vi giver dig 30 dages udvidet returret, så lever uret ikke op til dine forventninger, kan du blot sende det retur og få pengene tilbage. Udover returretten, har vi 2 års reklamationsret på både urværk, skive og visere.

Der medfølger alt hvad du skal bruge

Vi kender det selv. Det er drøn ærgerligt at købe et nyt produkt man glæder sig til at tage i brug, for så at stå og mangle et batteri eller en skrue. Med Tidsløs leverer vi en samlet pakke. Det betyder at der både medfølger 1 stk. AA batteri, 1 rawlplug og 1 skrue i pakken.

Vægt 1 kg
Viserfarve

, , ,

Størrelse

28 cm, 38 cm

MATERIALE

Træ

 MÅSKE VIL DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I DISSE PRODUKT(ER)?

Vægure i linoleum

Vægur Conifer Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.

Vægure i linoleum

Vægur Smokey Blue Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.

Vægure i linoleum

Vægur Burgundy Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.

Vægure i linoleum

Vægur Nero Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.