Vægur Light Oak

599,00 kr.1.299,00 kr.

Med en af de ældste materialer fra møbelkunsten, er Light Oak væguret fra Tidsløs designet med den danske natur i tankerne. Væguret i egetræ er ubehandlet, hvilket giver et friskt og lyst udtryk. Viserne kan vælges i enten guld, kobber, sølv eller sorte visere, så du på en kompromisløs vis, kan integrere væguret i din indretnings røde tråd.

Viserfarve : Sort
Størrelse : 28 cm
Clear selection
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Et gammelt kendt stykke træ

Egetræet er en af de ældste arter i Danmark. Med sin visuelt flotte struktur og overlegne holdbarhed, har egen været en populær træsort blandt møbeldesignere i mange århundrede. Light Oak væguret fra Tidsløs er udarbejdet i egetræsfiner af høj kvalitet. Udtrykket kan variere fra ur til ur og vi vælger kun den fineste kvalitet til vores vægure i eg.
Egetræet er ubehandlet, hvilket giver et friskt og lyst udtryk. Ønsker man at matche urets farve med sine egne træmøbler, kan en let oliering være en mulighed. Viserne kan vælges i enten guld, kobber, sølv eller sorte (vores favorit) visere, så du på en kompromisløs vis, kan integrere væguret i din indretnings røde tråd.

Light Oak er et vægur i træ fra Tidsløs udarbejdet i ubehandlet egetræsfiner. Materialet er let, men meget slidstærkt. Overfladen er ru, og strukturen spiller en stor rolle. Urskiven er henholdsvis 28 cm. eller 38 cm. i diameter, 6 mm. i tykkelse og viserne har en længde på henholdsvis 10/8 cm. eller 13,5/10,7 cm.  Urværket er af højeste kvalitet og fuldstændig lydløst. Du slipper derfor for “tik-tak” lyde.

Et tysk kvalitetsurværk

Motoren bag uret kaldes urværket. Det er dette, som driver viserne, samt sørger for at vise klokkeslettet inden for millisekunders nøjagtighed. Denne vitale del af uret er derfor ikke kompromitteret i et Tidsløs vægur. Her benyttes der et quartz urværk af højeste kvalitet, fra tyske Junghans, som med mere end 150 års erfaring inden for fremstilling af urværker, har indtaget en ledende markedsposition. Du kan læse mere om Junghans urværket her.

Dit ur fra Tidsløs

Vi er meget stolte over vores ure; både dets udseende samt kvalitet. Denne følelse håber vi også, at du får, når du køber dit nye vægur fra Tidsløs. Vi giver dig 30 dages udvidet returret, så lever uret ikke op til dine forventninger, kan du blot sende det retur og få pengene tilbage. Udover returretten, har vi 2 års reklamationsret på både urværk, skive og visere.

Der medfølger alt hvad du skal bruge

Vi kender det selv. Det er drøn ærgerligt at købe et nyt produkt man glæder sig til at tage i brug, for så at stå og mangle et batteri eller en skrue. Med Tidsløs leverer vi en samlet pakke. Det betyder at der både medfølger 1 stk. AA batteri, 1 rawlplug og 1 skrue i pakken.

Vægt 1 kg
Viserfarve

, , ,

Størrelse

28 cm, 38 cm

MATERIALE

Træ

 MÅSKE VIL DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I DISSE PRODUKT(ER)?

Vægure i linoleum

Vægur Conifer Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.

Vægure i linoleum

Vægur Smokey Blue Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.

Vægure i linoleum

Vægur Burgundy Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.

Vægure i linoleum

Vægur Nero Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.