Vægur Dark Oak

559,20 kr.1.119,20 kr.

Dark Oak væguret fra Tidsløs er udarbejdet i mørk egetræ af højeste kvalitet. Behandlingen af træet fremhæver årerne og strukturen i træet på fineste vis. Viserne kan vælges i enten guld, kobber, sølv eller sorte, så du på en kompromisløs vis, kan integrere væguret i din indretnings røde tråd.

Viserfarve : Guld
Størrelse : 28 cm
Clear selection
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Mørk egetræ i stilrene linjer

Egetræet er blandt de ældste træarter i Danmark. Flot struktur og overlegen holdbarhed er nøgleordene bag denne træsort, som har været populær blandt møbeldesignere i mange år. Dark Oak væguret fra Tidsløs er udarbejdet i mørk træ af højeste kvalitet. Strukturen kan variere fra ur til ur og vi vælger kun den højeste kvalitet til vores vægure.
Egetræsfineren er mørkbehandlet, hvilket giver et visuelt enestående udtryk. Det fremhæver årerne og strukturen i træet, hvilket giver et flot spil. Viserne kan vælges i enten guld (vores favorit), kobber, sølv eller sorte, så du på en kompromisløs vis, kan integrere væguret i din indretnings røde tråd.

Dark Oak er et vægur fra Tidsløs i mørk egetræ. Materialet er let, men meget slidstærkt. Overfladen er ru, og strukturen spiller en stor rolle. Urskiven er 28 cm. i diameter, 6 mm. i tykkelse og viserne har en længde på 10/8 cm.  Urværket er af højeste kvalitet og fuldstændig lydløst. Du slipper derfor for “tik-tak” lyde.

Et tysk kvalitetsurværk

Motoren bag uret kaldes urværket. Det er dette, som driver viserne, samt sørger for at vise klokkeslettet inden for milisekunders nøjagtighed. Denne vitale del af uret er derfor ikke kompromitteret i et Tidsløs vægur. Her benyttes der et quartz urværk af højeste kvalitet, fra tyske Junghans, som med mere end 150 års erfaring inden for fremstilling af urværker, har indtaget en ledende markedsposition. Du kan læse mere om Junghans urværket her.

Dit ur fra Tidsløs

Vi er meget stolte over vores ure; både dets udseende samt kvalitet. Denne følelse håber vi også, at du får, når du køber dit nye vægur fra Tidsløs. Vi giver dig 30 dages udvidet returret, så lever uret ikke op til dine forventninger, kan du blot sende det retur og få pengene tilbage. Udover returretten, har vi 2 års reklamationsret på både urværk, skive og visere.

Der medfølger alt hvad du skal bruge

Vi kender det selv. Det er drøn ærgerligt at købe et nyt produkt man glæder sig til at tage i brug, for så at stå og mangle et batteri eller en skrue. Med Tidsløs leverer vi en samlet pakke. Det betyder at der både medfølger 1 stk. AA batteri, 1 rawplug og 1 skrue i pakken.

Vægt 1 kg
Viserfarve

, , ,

Størrelse

28 cm, 38 cm

MATERIALE

Træ

 MÅSKE VIL DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I DISSE PRODUKT(ER)?

-20%

Vægure i linoleum

Vægur Nero Oak

719,20 kr.
-20%

Vægure i linoleum

Vægur Burgundy Oak

719,20 kr.
-20%

Vægure i linoleum

Vægur Smokey Blue Oak

719,20 kr.
-20%

Vægure i linoleum

Vægur Conifer Oak

719,20 kr.