Vægur Marble Bianco

1.299,00 kr.

Marble Bianco er et vægur fra Tidsløs udarbejdet i en hvid marmor kaldet Bianco Carrara. Uret er tolvkantet, hvilket betyder at kanterne bruges som timeindikatorer. Dette giver Marble Bianco et utroligt minimalistisk udtryk som lader den hvide marmors blankpolerede overflade få hovedrollen. Viserne kan vælges i enten guld, kobber, sølv eller sorte, så du på en kompromisløs vis, kan integrere væguret i din indretnings røde tråd.

Viserfarve : Sort
Størrelse : 28 cm
Clear selection
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Eksklusiv hvid marmor

I det nordlige Toscana finder man byen Carrara, en by der er verdenskendt for sin fine hvide marmor. Marmoren er meget populær, og findes i utallige skulpturer, eksklusive byggerier og spillede sågar også en stor rolle i Kejser Augustus genopbyggelse af Rom. Med sin brede historie og sit yndefulde minimalistiske udtryk var Bianco Carrara den helt rigtige type marmor til vores Marble Bianco vægur.
Lad den eksklusive hvide farve med smuk mørk struktur pryde din væg med dette enestående vægur i hvid marmor. Uret er tolvkantet, hvilket betyder at kanterne kan bruges som timeindikatorer. Dette giver Marble Bianco et utroligt minimalistisk udtryk som lader marmorens blankpolerede overflade få hovedrollen. Strukturen kan variere fra ur til ur og vi vælger kun den højeste kvalitet til vores vægure. Urværket er af højeste kvalitet og fuldstændig lydløst. Du slipper derfor for “tik-tak” lyde.

Den hvide marmor, der hedder Bianco Carrara, består af nedbrudte bjergarter, planter og skaldyr, som ved et enormt tryk og høje temperature er dannet i urtidens have og derved har været flere millioner år undervejs. Viserne kan vælges i enten guld (vores favorit), kobber, sølv eller sorte, så du på en kompromisløs vis, kan integrere væguret i din indretnings røde tråd.
Marble Bianco er et vægur fra Tidsløs udarbejdet i en hvid marmor kaldet Bianco Carrara. Overfladen er blankpoleret og har en lettere afdæmpet sort stuktur. Urskiven er 28 cm. i diameter, 10 mm. i tykkelse og viserne har en længde på 10/8 cm.

Et tysk kvalitetsurværk

Motoren bag uret kaldes urværket. Det er dette, som driver viserne, samt sørger for at vise klokkeslettet inden for millisekunders nøjagtighed. Denne vitale del af uret er derfor ikke kompromitteret i et Tidsløs vægur. Her benyttes der et quartz urværk af højeste kvalitet, fra tyske Junghans, som med mere end 150 års erfaring inden for fremstilling af urværker, har indtaget en ledende markedsposition. Du kan læse mere om Junghans urværket her.

Dit ur fra Tidsløs

Vi er meget stolte over vores ure; både dets udseende samt kvalitet. Denne følelse håber vi også, at du får, når du køber dit nye vægur fra Tidsløs. Vi giver dig 30 dages udvidet returret, så lever uret ikke op til dine forventninger, kan du blot sende det retur og få pengene tilbage. Udover returretten, har vi 2 års reklamationsret på både urværk, skive og visere.

Der medfølger alt hvad du skal bruge

Vi kender det selv. Det er drøn ærgerligt at købe et nyt produkt man glæder sig til at tage i brug, for så at stå og mangle et batteri eller en skrue. Med Tidsløs leverer vi en samlet pakke. Det betyder at der både medfølger 1 stk. AA batteri, 1 rawlplug og 1 skrue i pakken.

Vægt 1 kg
Viserfarve

, , ,

Størrelse

28 cm

MATERIALE

Marmor

 MÅSKE VIL DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I DISSE PRODUKT(ER)?

Vægure i linoleum

Vægur Conifer Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.

Vægure i linoleum

Vægur Smokey Blue Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.

Vægure i linoleum

Vægur Burgundy Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.

Vægure i linoleum

Vægur Nero Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.