Vægur Conifer Oak

899,00 kr.1.899,00 kr.

Conifer Oak væguret fra Tidsløs er et vægur udarbejdet i et eksklusivt minimalistisk design. Uret består af et underlag af egetræsfiner, med den smukkeste mørkegrønne linoleum på-limet på toppen. I samspil med enten guld, kobber, sølv eller sorte visere, kan du kompromisløst integrere væguret i din indretnings røde tråd.

Viserfarve : Guld
Størrelse : 28 cm
Clear selection
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Eksklusivitet og bæredygtighed hånd i hånd

Conifer Oak væguret fra Tidsløs er et vægur udarbejdet i et eksklusivt minimalistisk design. Uret består af et underlag af egetræsfiner, med den smukkeste mørkegrønne linoleum på-limet på toppen. Dette skaber en helt unik dybde i urskiven, en dybde som kaster forskellige skygger af sig på timeindikatorerne, alt efter belysningen.
Vores linoleum er udarbejdet ud fra bæredygtige principper. 97% af materialet består af naturlige råvarer, her er 72% fornybare og vokser til igen på bare 12 måneder, desuden benyttes der 43% genanvendte materialer. Tanken om genanvendelighed er noget Tidsløs fokuserer stort på, hvorfor vi også af vores restmaterialer producerer bordskånere.

Conifer Oak er et vægur som byder på rene linjer og et minimalistisk udtryk. Det har en ren mat mørkegrøn overflade med et underlag af rustik egetræ. I samspil med enten guld (vores favorit), kobber, sølv eller sorte visere, kan du kompromisløst integrere væguret i din indretnings røde tråd. Urskiven er henholdsvis 28 cm. eller 38 cm. i diameter, 6 mm. i tykkelse og viserne har en længde på henholdsvis 10/8 cm. eller 13,5/10,7 cm. Urværket er af højeste kvalitet og fuldstændig lydløst. Du slipper derfor for “tik-tak” lyde.

Et tysk kvalitetsurværk

Motoren bag uret kaldes urværket. Det er dette, som driver viserne, samt sørger for at vise klokkeslettet inden for millisekunders nøjagtighed. Denne vitale del af uret er derfor ikke kompromitteret i et Tidsløs vægur. Her benyttes der et quartz urværk af højeste kvalitet, fra tyske Junghans, som med mere end 150 års erfaring inden for fremstilling af urværker, har indtaget en ledende markedsposition. Du kan læse mere om Junghans urværket her.

Dit ur fra Tidsløs

Vi er meget stolte over vores ure; både dets udseende samt kvalitet. Denne følelse håber vi også, at du får, når du køber dit nye vægur fra Tidsløs. Vi giver dig 30 dages udvidet returret, så lever uret ikke op til dine forventninger, kan du blot sende det retur og få pengene tilbage. Udover returretten, har vi 2 års reklamationsret på både urværk, skive og visere.

Der medfølger alt hvad du skal bruge

Vi kender det selv. Det er drøn ærgerligt at købe et nyt produkt man glæder sig til at tage i brug, for så at stå og mangle et batteri eller en skrue. Med Tidsløs leverer vi en samlet pakke. Det betyder at der både medfølger 1 stk. AA batteri, 1 rawlplug og 1 skrue i pakken.

Vægt 1 kg
Viserfarve

, , ,

Størrelse

28 cm, 38 cm

MATERIALE

Linoleum

 MÅSKE VIL DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I DISSE PRODUKT(ER)?

Vægure i linoleum

Vægur Conifer Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.

Vægure i linoleum

Vægur Smokey Blue Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.

Vægure i linoleum

Vægur Burgundy Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.

Vægure i linoleum

Vægur Nero Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.