Vægur Smokey Blue Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.

Smokey Blue Dark Oak væguret fra Tidsløs er et vægur udarbejdet i et eksklusivt minimalistisk design. Uret består af et underlag af mørk egetræsfiner, med den smukkeste mørkeblå linoleum på-limet på toppen. I samspil med enten guld (vores favorit), kobber, sølv eller sorte visere, kan du kompromisløst integrere væguret i din indretnings røde tråd.

Viserfarve : Guld
Størrelse : 28 cm
Clear selection
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Rene linjer og moderigtig farve

Smokey Blue Dark Oak væguret fra Tidsløs er et vægur udarbejdet i et eksklusivt minimalistisk design. Uret består af et underlag af mørk egetræsfiner, med en dybblå linoleum på-limet på toppen. Urskiven får en helt unik dybde, en dybde som skaber forskellige skygger på timeindikatorerne, alt efter hvilken belysning uret udsættes for.
Vores linoleum er udarbejdet ud fra bæredygtige principper. 97% af materialet består af naturlige råvarer, her er 72% fornybare og vokser til igen på bare 12 måneder, desuden benyttes der 43% genanvendte materialer.

Smokey Blue Dark Oak er et vægur som byder på rene linjer og et minimalistisk udtryk. Det har en ren mat mørk dybblå overflade med et underlag af råt egetræ. I samspil med enten guld (vores favorit), kobber, sølv eller sorte visere, kan du kompromisløst integrere væguret i din indretnings røde tråd. Urskiven er henholdsvis 28 cm. eller 38 cm. i diameter, 6 mm. i tykkelse og viserne har en længde på henholdsvis 10/8 cm eller 13,5/10,7 cm.  Urværket er af højeste kvalitet og fuldstændig lydløst. Du slipper derfor for “tik-tak” lyde.

Et tysk kvalitetsurværk

Motoren bag uret kaldes urværket. Det er dette, som driver viserne, samt sørger for at vise klokkeslettet inden for millisekunders nøjagtighed. Denne vitale del af uret er derfor ikke kompromitteret i et Tidsløs vægur. Her benyttes der et quartz urværk af højeste kvalitet, fra tyske Junghans, som med mere end 150 års erfaring inden for fremstilling af urværker, har indtaget en ledende markedsposition. Du kan læse mere om Junghans urværket her.

Dit ur fra Tidsløs

Vi er meget stolte over vores ure; både dets udseende samt kvalitet. Denne følelse håber vi også, at du får, når du køber dit nye vægur fra Tidsløs. Vi giver dig 30 dages udvidet returret, så lever uret ikke op til dine forventninger, kan du blot sende det retur og få pengene tilbage. Udover returretten, har vi 2 års reklamationsret på både urværk, skive og visere.

Der medfølger alt hvad du skal bruge

Vi kender det selv. Det er drøn ærgerligt at købe et nyt produkt man glæder sig til at tage i brug, for så at stå og mangle et batteri eller en skrue. Med Tidsløs leverer vi en samlet pakke. Det betyder at der både medfølger 1 stk. AA batteri, 1 rawlplug og 1 skrue i pakken.

Vægt 1 kg
MATERIALE

Linoleum

Viserfarve

, , ,

Størrelse

28 cm, 38 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

 MÅSKE VIL DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I DISSE PRODUKT(ER)?

Vægure i linoleum

Vægur Conifer Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.

Vægure i linoleum

Vægur Smokey Blue Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.

Vægure i linoleum

Vægur Burgundy Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.

Vægure i linoleum

Vægur Nero Dark Oak

999,00 kr.1.999,00 kr.