historien om Tidsløs

og jagten på det perfekte ur

Vi elsker design, og vi elsker især dansk design. Dansk design er kendetegnet ved de meget minimalistiske træk og den gode kvalitet.
Vi ledte med lys og lygte efter ‘det perfekte vægur’, men stødte konstant  ind i vægure, som kunne det ene men ikke det andet. Vi fandt med andre ord et smukt og minimalistisk vægur, men det tikkede. Vi fandt et tikkefrit vægur, men det passede ikke i indretningen derhjemme. Vi besluttede os for at lave et vægur til os selv – det var nu engang nok den nemmeste løsning. Men hvad vi ikke vidste var, dette skulle blive starten på et iværksætter eventyr.

Dette er vores Light oak model med sorte visere

Projektet igangsættes

Projektet igangsættes, og navnet Tidsløs kommer til verden. Tidsløs symboliserer design, der ikke er sæsonbetonet, men designklassikere der passer ind i alle rum i hjemmets små kroge og hjørner. Målet var egentligt blot at lave en tro kopi af vores hjemmelavet vægur. Vi fandt nogle gode leverandører, og var nu klar til at samle vægure på livet løs når vi fik fri fra vores fuldtidsjob. Vi fandt dog hurtigt ud af, at det desværre ikke helt blev tilfældet.

Vores design var ikke skarpt nok, produktionstiden var for lang, og produktionsprisen var for høj. Vi omstrukturerede, og lavede et samarbejde med en designer, der kunne finpudse vores design. Vi fandt vores nuværende leverandører, og optimerede processen ved at samle urene. Nu stod vi bare med en masse resterende træ fra produktion, og hvad pokker skulle vi så stille op med det? 

Viser vores tegninger til udarbejdelse af nye ure
Viser vores tegninger til udarbejdelse af nye ure
Viser vores tegninger til udarbejdelse af aktuelle ure
Viser vores tegninger til udarbejdelse af aktuelle ure

 

Grønnere løsning og nye produkter

Vi var alle enige om, at det resterende træ fra produktionen ikke skulle gå til spilde. Tanja spurgte, om man ikke kunne lave bordskånere ud af det – og bang, pludseligt stod vi med både vægure og bordskånere med et smukt og ikke mindst minimalistisk design. I dag drives Tidsløs i Esbjerg af to passionerede gæve gutter, som både ønsker at præge danskernes hjem med smukt design, men vigtigst af alt – at gøre det på en bæredygtig måde!

En del af noget større

Tanja Vagner Kristensen har med sin erfaring som dekoratør en stor viden og et stort kendskab til design og designtrends. Tanja er skaberen bag det design, som vi alle kender i dag. Designet er tidsløst, og Tanja findpudsede på aller fineste manér Tidløs’ tidsløse design.

 

Aktuelle blogindlæg fra os!

Du kan her se et udpluk af vores blogindlæg om, hvordan vi bærer os ad mht. bæredygtighed, hvem vi er, hvorfor og hvordan vi gør, som vi gør!

Har du en god eller bæredygtig ide?

Vi leder altid efter nye ideer, og bæredygtige alternativer – står du med den næste geniale ide? Vi vil altid lytte, og vi er altid interesseret i at forbedre os, flere hjerner tænker bedre end en, så tøv ikke med at kontakte os, vi lover at svare.