Visionen om enkelthed og gennemsigtighed

Tidsløs blev i tidernes morgen stiftet med tanken om at producere vægure i en minimalistisk stil. Dette koncept har vi bygget på lige siden. Vi sætter en stor dyd i at yde den bedste kundeservice, kombineret med de skarpeste priser, samt de bedste produkter på markedet – tag et kig vores egne minimalistiske vægure i træ. Du kan læse meget mere om vores historie og hele vores rejse, ved at klikke her.

Se hele vores udvalg

Vores bestsellere:


 

Vægure i træ

Vægur Light Oak

599,00 kr.1.299,00 kr.

Vægure i træ

Vægur Gunpowder

599,00 kr.1.299,00 kr.

Vægure i marmor

Vægur Marble Verde

1.299,00 kr.

Vægure i marmor

Vægur Marble Bianco

1.299,00 kr.

Vægure i linoleum

Vægur Conifer Oak

899,00 kr.1.899,00 kr.

Historien om Tidsløs

Tidsløs.dk har eksisteret siden 2018 og har i al vores tid produceret og solgt vores egne vægure. Vores sortiment har været under konstant udvikling, dette er blandt andet grunden til at vi har 9 forskellige vægure i vores udvalg lige nu – dog vil vi forsat udvikle nye eksklusive vægure Vi tilbyder både vægure i træ, linoleum og marmor, så du kan helt sikkert finde et ur, som passer til lige præcis dig og din stil. 

Håndlavet dansk design

Når vi siger håndlavet dansk design, er det fordi, at vi faktisk selv har fingrene i maskineriet. Det sikrer dig, at vi altid tjekker kvaliteten inden vi sender uret, og det giver dig samtidig muligheden for helt selv at vælge hvilke farve viser du vil have. Du kan altså sammensætte dit ur, præcis som du ønsker det.

Lydløse vægure

Tidsløs producerer minimalistiske og lydløse vægure i den nordiske ånd. Køber du et af vores egne vægure, får du et dansk håndlavet vægur, som passer i de fleste rum. Nøje udvalgte materialer og et kvarts urværk af højeste klasse – det bliver næsten ikke bedre. Du kan se hele vores udvalg af lækre vægure, ved at klikke her.

Kundeservice som går hurtigere end dit ur

Hvis du kigger på dit ur, lover vi, at det ikke når to omgange, før vi har svaret din mail.
Vi ved, at kundeservice er det vigtigste ved at drive en forretning – vi ønsker at kunne kommunikere hurtigt og effektivt med vores kunder.
Dette er grunden til, at vi lover svar på e-mail på under 24 timer.
Vi tager det så seriøst, at vi har en af vores kompetente medarbejdere aktiv både jule- og nytårsaften, så vi kan holde vores løfte.
Du kan kontakte os her.

90 dages udvidet returret

Vi har solgt vægure i mange år, og ved derfor, at man nogle gange skal se sit nye vægur hænge på væggen. Vi har derfor sørget for, at når du handler på tidsløs.dk, har du en udvidet returret på 90 dage.

Reklamationsret

Du kan også benytte dig af dine 2-års reklamationsret, hvis der skulle opstå nogle problemer med dit produkt. Vi forventer det selvfølgelig ikke, men du har altså både livrem og sele, når du køber et ur hos Tidsløs.

Læs mere

Følg med på vores Instagram og få din inspiration som den første

(#200) Requires instagram_basic permission to manage the object